Summer #1


¡Primeros días de verano y últimos días de tranquilidad! Hay que aprovechar estas fechas, y rodar todo lo que se pueda. Gracias al trabajo hecho por Aran Bike Parks en el Bòsc de Varicauba y los últimos cambios que han puesto en las pistas, ha quedado un circuito dentro del mismo bosque, impresionante! Hay que felicitarles por su buen trabajo y darle vida entre todos.

Es por esto que este edit se ha rodado exclusivamente en el Bike Park que han creado, para que así todo el mundo tenga más imágenes de lo que aquí hay, y lo que aquí pueden hacer.

¡ A ver que os parece !

Primers dies d'estiu i últims dies de tranquilitat! S'han d'aprofitar aquests dies i rodar tot el que es pugui. Gràcies a la feina feta per Aran Bike Parks  al Bòsc de Varicauba, i als últims canvis que han fet a les pistes, ha quedat un circuit dins del propi bosc, impressionant! Se'ls ha de felicitar per la bona feina feta, i ara donar-li vida entre tots.

Es per això que aquest edit s'ha rodat íntegrament en aquest Bike Park que han creat, perquè així tot el món tingui més imatges del que hi ha aquí, i el que s'hi pot fer.

A veure què us sembla!






Entrades populars